Keramisch keukenblad

Verwen jezelf en realiseer je droomkeuken met onze prachtige keramische keukenbladen. Van zwart tot wit, van allerlei grijstinten tot beige, onze keramische keukenbladen verrijken je keuken! Kies voor een stoere uitstraling bijvoorbeeld een wat dikker keukenblad. Vind je een dun blad stijlvoller? Ook dat kan natuurlijk! 

Neolith is onze leverancier voor keramische keukenbladen. Keramiek is een bijzondere materiaalsoort omdat het alleen positieve eigenschappen heeft. Het is hard en laat geen vocht door. Bovendien is het kras- en hittebestendig. En wat hygiëne betreft zit je ook goed met een werkblad van Neolith, doordat het heel eenvoudig schoon te maken is. Uitermate geschikt voor jouw nieuwe keukenblad dus! Je hebt wat kleur en dikte betreft keuze te over, dus er is altijd een keukenblad dat past bij jouw stijl. 

Voor je een keuze maakt wil je natuurlijk de keukenbladen in het echt gezien hebben. Maak gerust een afspraak en kom langs om te kijken en te voelen onder het genot van een kop koffie. Wij geven advies waar het kan. 

Neolith – Kies je favoriete kleur

Neolith Artic White

Neolith Aspen Grey

Neolith Barro

Neolith Basalt Beige

Neolith Basalt Black

Neolith Basalt Grey

Neolith Beton

Neolith Blanco Carrara BC01

Neolith Blanco Carrara BC02

Neolith Calacatta

Neolith Cement

Neolith Concrete Taupe

Neolith Estatuario

Neolith Iron Copper

Neolith Iron Corten

Neolith Iron Frost

Neolith Iron Grey

Neolith Iron Moss

Neolith La Boheme

Neolith Lava

Neolith Nero

Neolith Nero Marquina

Neolith Nero Zimbabwe

Neolith Nieve

Neolith Phedra

Neolith Pierre Blue

Neolith Pulpis

Neolith Strata Argentum

Neolith Zaha’s Stone