Keukenbladen

Maak je droomkeuken werkelijkheid!

Niets is zo leuk als je eigen droomkeuken samenstellen. Het keukenblad is een van de bepalende onderdelen van je keuken. Het moet een genot zijn voor het oog, maar ook in het gebruik. Kies daarom voor een van onze mooie en praktische keukenbladen. Welke keus je ook maakt, je zult met plezier uren in je nieuwe keuken doorbrengen.  

 Wij leveren keukenbladen in drie soorten: composiet, keramiek en graniet. Composiet is samengesteld uit meerdere materialen en is enorm populair materiaal voor aanrechtbladen. Het is oersterk en bijzonder gebruiksvriendelijk doordat het heel makkelijk schoon te houden is en geen vocht doorlaat. Dat geldt trouwens ook voor de keukenbladen van Neolith, ons merk voor bladen van keramiek. Eveneens gebruiksvriendelijk en bovendien in enorm veel kleuren en uitvoeringen beschikbaar. En ook erg belangrijk: keramiek is zeer hittebestendig. Een verstandige keus dus. Liefhebbers van natuursteen kunnen ook bij ons terecht. Onze keukenbladen van graniet maken je keuken een juweeltje waar je veel plezier aan zult beleven. 

 Een scala aan mogelijkheden dus. Het is belangrijk een weloverwogen keuze te maken. Kom daarom langs in onze showroom. Als je onze producten in het echt ziet, kun je beter beoordelen wat het beste bij je past. Even van dichtbij bekijken, aanraken om te kijken hoe het aanvoelt. En dan je keuze maken. Natuurlijk geven wij graag advies. 

 Maak een afspraak en kom langs. Wij heten u van harte welkom! 

Keramische werkbladen – Neolith

Verwen jezelf en realiseer je droomkeuken met onze prachtige keramische keukenbladen. Van zwart tot wit, van allerlei grijstinten tot beige, onze keramische keukenbladen verrijken je keuken! Kies voor een stoere uitstraling bijvoorbeeld een wat dikker keukenblad. Vind je een dun blad stijlvoller? Ook dat kan natuurlijk! 

Neolith is onze leverancier voor keramische keukenbladen. Keramiek is een bijzondere materiaalsoort omdat het alleen positieve eigenschappen heeft. Het is hard en laat geen vocht door. Bovendien is het kras- en hittebestendig. En wat hygiëne betreft zit je ook goed met een werkblad van Neolith, doordat het heel eenvoudig schoon te maken is. Uitermate geschikt voor jouw nieuwe keukenblad dus! Je hebt wat kleur en dikte betreft keuze te over, dus er is altijd een keukenblad dat past bij jouw stijl. 

Voor je een keuze maakt wil je natuurlijk de keukenbladen in het echt gezien hebben. Maak gerust een afspraak en kom langs om te kijken en te voelen onder het genot van een kop koffie. Wij geven advies waar het kan. 

Composiet werkbladen – Silestone & Dekton

Voor een strakke en moderne uitstraling is een keukenblad van composiet een goede keus. En ook kookfanaten kunnen hun hart ophalen met composiet.  

Composieten keukenbladen zijn opgebouwd uit meerdere materialen. Ze worden met zorg gemaakt, zodat je altijd een kwaliteitsproduct geleverd krijgt. Composiet is naast heel mooi namelijk ook hitte- en krasbestendig. Bovendien is het heel eenvoudig schoon te houden. Erg geschikt om je op uit te leven tijdens het koken dus! 

Wees welkom in onze showroom om de vele mogelijkheden aan kleur en dikte eens goed te overwegen. Waar nodig geven wij je advies. Maak gerust een afspraak! 

Werkbladen van graniet – Puur natuur

Niets is zo mooi als natuursteen, en dat geldt ook voor je keuken. Natuursteenliefhebbers bieden wij keukenbladen van graniet, een volledig natuurlijke steensoort. De prachtige donkere kleur (wij bieden een verscheidenheid aan tinten) is een lust voor het oog. En niet alleen voor het oog is graniet een goede keus. Ook in het gebruik is het een fantastische steensoort. Zo is het keihard doordat het vaak duizenden jaren heeft kunnen harden. Krassen, barsten en scheuren kom je dus vrijwel niet tegen. Bovendien gaat het vele jaren mee zonder te slijten. Een buitengewoon product dus! 

Kom langs in onze showroom en haal je hart op! Kijk rond en voel overal even aan. Dat is de beste manier om je ideale keukenblad te vinden. Maak gerust een afspraak en wees welkom!