Gezaagd

De meeste pure afwerking van Belgisch hardsteen. Mooi zonder tierlantijnen voor de liefhebbers van ruwe authenticiteit.

Geschuurd

Net als de gezaagde afwerking blijft ook de geschuurde afwerking dicht bij de oorspronkelijke look & feel van Belgisch hardsteen uit Henegouwen.

Lichtblauw Gezoet

De kenmerkende blauwe gloed van Belgisch hardsteen is subtiel gewaarborgd in de lichtblauw gezoete afwerking van Belgisch hardsteen.

Donkerblauw gezoet

De typerende diep blauwe kleur van Belgisch hardsteen wordt het beste benadrukt met deze donkerblauw gezoete afwerking.

EnoPasso

Geef uw interieur extra authenticiteit en karakter met de donkergrijze tot satijnzwarte EnoPasso afwerking.

Blinkend Gepolijst

Blinkend gepolijst onthult typische historische aspecten van blauwe hardsteen. De fossielen, schelpen en crinoïdes vertellen een duizenden jaren oud verhaal.

Enoskin

Een zeer gewaardeerde steen onder architecten en ontwerpers. De steen is effen lichtgrijs met een licht korrelige structuur en heeft wat weg van beton.

Blauw gevlamd

Een trendy afwerking met een uniek gewolkt oppervlak. Een steen met charme en een sterke inborst.

Enotouch

Deze donkere blauwgrijze afwerking benadrukt de onvervalsbare kenmerken van blauwe steen, gevormd door fossielen, kleine schelpjes en crinoïdes.

Enoluce

Het diepe antracietgrijze oppervlak van Enoluce is bezaaid met glinsteringen. Het geeft EnoLuce een subtiel lichtspel, elegantie en mysterie.

Enodesign

Het grijze uiterlijk van Enodesign met vele minuscule bleke puntjes die lijken op kleine dichtbij elkaar gelegen inslagen, geven de een unieke look aan deze steen.

IJsbloemen

De grillige afwerking doet denken aan vorstkristallen, de naam IJsbloemen was dan ook snel geboren. Een levendige afwerking voor een levendig interieur.

Oude Frijnslag

Oude Frijnslag doet denken aan de fijne manuele inkervingen van een steenhouwer. Een prachtige afwerking voor een levendige nostalgie.

Gebikt

Het subtiele contrast van de lichtgrijze uitsnijdingen in de donkergrijze kleur van blauwe steen onthult de authenticiteit en de glans van de steen in zijn ruwe staat.

Gepunt

De geordende chaos die de afwerking gepunt geeft in projecten is er één die zijn weerga niet kent.

Gebouchardeerd

Een dynamische afwerking voor robuuste projecten en interieur. De lichtgrijze Gebouchardeerde steen vertoont talloze elkaar overlappende witte puntjes.

Gefrijnd

De gefrijnde afwerking van het blauwe steen heeft een elegante en sober uitstraling. Afhankelijk van lichtinval en oriëntatie laat de steen een verrassend palet aan kleurvariaties zien.

Gegradineerd

De lichtgrijze uitsnijdingen contrasteren harmonieus met het donkergrijze pure materiaal, die een ruwe elegantie geven aan de uitzonderlijke regelmatige lijnvormige afwerking.

Gesclypeerd

De tegenhanger van de gefrijnde afwerking is de gesclypeerde afwerking. De fijne parallelle lijnen geven een puur en regelmatig allure.

Enoterra

De minerale schitteringen van Enoterra geven een subtiel lichtspel. Een steen met de specifiek krachtige kenmerken van Blauwe steen.

Belgisch Hardsteen kopen?

Belgisch hardsteen wordt veel gebruikt voor de afbouw van het exterieur maar is ook binnenshuis een succes. Denk eens aan een Belgisch hardsteen keukenblad of vloer. Zo mooi!

Belgisch hardsteen is misschien wel de meest veelzijdige natuursteen in ons assortiment. Het materiaal is geschikt voor binnen en buiten. Deze allrounder is geschikt voor elke in- en exterieurstijl dankzij de vele afwerkmogelijkheden. <br> <br> Door de hoge hardheid van het gesteente is hardsteen enorm slijtvast. Daarmee is Belgisch hardsteen een duurzame keuze. Belgisch hardsteen is een materiaal dat ongeacht de toepassing garant staat voor decennia plezier.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden