Welkom bij Weerstand Natuursteen: Waar vakmanschap en creativiteit samenkomen

Welkom bij Weerstand Natuursteen waar wij de kracht van natuursteen omzetten in unieke, op maat gemaakte realisaties. Al sinds de jaren '90 zijn we gepassioneerd bezig met het creëren van levensechte projecten die jouw ideeën tot leven brengen. Wat ons uniek maakt, is de samensmelting tussen familie en vakmanschap. In essentie zijn wij steenhouwers in hart en nieren, waarbij we de fijne kneepjes en geheimen van ons ambacht delen om samen tot prachtige realisaties te komen.

Onze focus: Jouw unieke ideeën in natuursteen

Bij Weerstand Natuursteen draait alles om jou en jouw unieke ideeën. Elk project in natuursteen is maatwerk, een persoonlijk proces waarbij je volledige keuzevrijheid hebt in materiaal, ontwerp en afwerking. Of je nu komt voor een prachtig werkblad, afbouwmaterialen, een complete badkamer of het hergebruiken van oude marmeren tegels, het behoort allemaal tot ons kennis-en-kunde pakket.

Wij bieden niet alleen een breed scala aan mogelijkheden, maar staan ook klaar om je te adviseren en met je mee te denken. Indien gewenst maken we zelfs een gedetailleerde 3D-tekening van de realisatie, zodat je zeker weet dat jouw plannen perfect aansluiten op je uiteindelijke doel.

Heb je ideeën? Perfect. Leg ze aan ons voor in de vorm van een Pinterest bord, schets of woorden, en wij gaan ermee aan de slag.

Een familie van natuursteenliefhebbers

Als trotse familiebedrijf willen we je meenemen in de geschiedenis van Weerstand Natuursteen.

In de jaren dat Geert Weerstand als metselaar en tegelzetter werkte binnen het bouwbedrijf van zijn broers, kwam hij regelmatig in aanraking met elementen van natuursteen. In de midden jaren '90 realiseerde Geert dat er op Urk en in de polder geen natuursteenbedrijf was. Dit vormde de basis voor het oprichten van Weerstand Natuursteen.

Het bedrijf begon als een idee voor Geerts zoons, Simon en Klaas-Jelle. Terwijl Simon direct het natuursteen vak ontdekte, koos Klaas-Jelle voor een carrière bij de Koninklijke Marine en is momenteel duikinstructeur.

In de beginjaren waren vooral natuursteen vloeren in trek, maar geleidelijk nam de vraag naar natuursteenwerk, zoals dorpels, vensterbanken en keukenbladen, toe. Grafmonumenten werden later aan het dienstenaanbod toegevoegd en vormen vandaag de dag een belangrijke pijler van ons bedrijf.

Ons team, bestaande uit negen collega's en één gezellige kantoorhond, heeft een sterke familieband, waarvan zes directe familieleden van oprichter Geert.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden