Raven

Raven is antraciet op haar best. Verrassend mooi te combineren met donkerblauw voor een stoere huiselijke look.

Shitake

Liefhebbers van de Japandi-interieur stijl zullen Shitake omarmen. De natuurlijke tint doet het heel goed met beton en lichte houtkleuren.

Raw Concrete

Raw concrete is een droom voor de ware minimalist. Creëer rust en ruimte binnen met dit kalmerende materiaal van Caesarstone.

Oyster

Is het terrazzo- of is het betonlook? We blijven het ons afvragen, feit is wel Oyster een verrassend, speels en veelzijdig materiaal is.

Rugged Concrete

Dit ferme materiaal heeft een sterk verweerde uitstraling dat zelfs het zachtste interieur een industriële boost kan geven.

Airy

Airy concrete is een materiaal met een luchtige betonlook. Combineer het met goud en wit en ervaar de frisse wind die Airy brengt in jouw woning.

Black Tempal

Een complexe compositie van mineraalachtige lagen in warmwitte tinten, organisch stromend over een houtskoolbasis die getextureerd is als een sterrennacht die water aanraakt.

Taj Royale

Taj Royale is een zijdeachtig samenspel van warme aardetinten, vermengd met de beweging van zachte gebruinde tinten en delicaat wit

Woodlands

Woodlands is de dans van gedurfde maar sierlijke aardse aderen, drijvend over een weelderige basis van donkere chocolade.

Bianco Drift

Een wit, glanzend canvas doordrenkt met de delicate wervelende spatten van lichtbruin, vermengd met mistige grijstinten die met elkaar verweven zijn.

Organic White

Een clean wit oppervlak met gelijkgekleurde lagen en subtiel gemengde ondertonen, die een natuurlijke uitstraling weerspiegelen die moeiteloos chic is.

London Grey

London Grey is een welsprekend, ondoorzichtig, lichtgrijs oppervlak dat doorkruist wordt met zachte houtskooladers. London Grey heeft de luxe look and feel van marmer.

Piatra Grey

Een gladde leisteen geïnspireerd door de klassieke piatra steen, met krijtachtige witte aders die is gevuld met natuurlijke essences.

Clamshell

Een prachtige fusie van lichtgrijs met witte kenmerken, onderstreept door zwevende aderen op een neutrale basis.

Alpine Mist

Een koele grijze achtergrond met delicate, frisse witte aderen die contrasteren met donkere grijze vlekken, waardoor een verleidelijke uitstraling ontstaat.

Turbine Grey

Een genuanceerd palet van grijze wervelingen, met donkere en lichte aderen die de bewegende textuur van echt graniet vastleggen.

Caesarstone composiet kopen?

Waarom Caesarstone? Caesarstone combineert pracht met kracht waardoor het in staat is alle verbeelding tot leven te brengen. De oppervlakken zijn aanpasbaar aan elk ontwerp en passen in elke ruimte. Het hoofdbestanddeel van Caesarstone is kwarts. Kwarts is niet alleen mooi maar ook één van de hardste natuurlijke mineralen. Door kwartsgranulaten te mengen met kleurpigmenten en polymeerhars kunnen trendy designs worden gemaakt. Caesarstone is kras-, vlek-, scheurbestendig-, hitte- en koubestendig. Een keukenblad van Caesarstone doorstaat alle dagelijkse uitdagingen glansrijk!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden