Eter

Eter is een mat en donker oppervlak met een granieten structuur. Een sterke keuze voor elk interieur.

Liquid Shell

Het ontwerp van Liquid shell zit vol zachte kleuren, vormen, stromingen en texturen. Het resultaat is een soepel oppervlak met een parelachtige teint.

Aeris

De inspiratie van Aeris komt van wit kalksteen. De neutrale tonen zorgen ervoor dat dit materiaal in elke omgeving tot zijn recht komt.

Helena

Helena, de mooiste vrouw op aarde volgens de Griekse mythologie. Dit materiaal dankt haar naam aan deze vrouw en is geïnspireerd op Onyx, misschien wel het mooiste natuursteen op aarde!

Liquid Sky

Liquid Sky is een fantasierijk marmer-interpretatie van de ontwerpers van Dekton. De witte basis wordt gevuld met wervelende grijze aderen.

Rem

Eleganter wordt het niet, Rem is direct afgeleid van Calacatta Lincoln. Het complexe ontwerp van aders in grijze, bruine en gouden accenten steken contrastrijk af tegen een witte basis.

Uyuni

Dekton heeft met oppervlak Uyuni de kleur wit in een nieuw jasje gestoken. Het nieuwe jasje bestaat uit een toevoeging van fijne kristallen waardoor het ontwerp iets weg heeft van een eindeloze zoutvlakte.

Khalo

Patagonia kwartsiet was het uitgangspunt van dit ontwerp. Het resultaat is een krachtige bonte combinatie van kleuren, vormen en structuren.

Laurent

Gouden aders stromen over een donker oppervlak. Dit ontwerp brengt warmte, luxe en een stukje natuur in jouw interieur.

Liquid Embers

Liquid embers gaat over een kruising tussen begin en eind. Geïnspireerd op de overgang van lava naar stollingsgesteente magma is Liquid Embers een ontwerp dat de elementen visualiseert.

Kovik

Zacht middengrijs met subtiele aderen dat is kovik. Een neutraal rustpunt voor elk interieur.

Sasea

Deze kleur, geïnspireerd op Caliza Sahel-kalksteen, is bijzonder elegant en biedt de kwaliteit van Dekton. De grijs-crèmeachtige kleuren en het ontwerp van Sasea zit vol met details, maar houdt toch de kalme, gecontroleerde structuur.

Olimpo

Al sinds jaar en dag een klassieker; het befaamde carrara marmer. Dekton heeft met Olimpo een prachtig eerbetoon gemaakt aan de klassieker der klassiekers.

Bergen

Een perfecte samenkomst van kleur, structuur en diepte. Bergen van Dekton vertaalt natuurlijk Portobello steen naar een prachtig ontwerp dat tegen een stootje kan.

Arga

Geïnspireerd door het oogverblindende kwartsiet van de Taj Mahal gingen de ontwerpers van Dekton aan de slag. Het resulteerde in Arga een duizelingwekkend oppervlak.

Bromo

Bromo heeft subtiele, vervaagde markeringen, een zorgvuldig gecreëerde textuur en een natuurlijke look.

Lunar

Beton in het interieur is niet meer weg te denken en met design Lunar van Dekton wordt het ineens een stuk onderhoudsvriendelijker.

Kreta

Design Kreta van Dekton is geïnspireerd op de klassieke betonvloer. Een fluïde materiaal dat zich aanpast en daardoor past in vele interieurstijlen.

Laos

Een industrieel model met een rauwe onafgewerkte structuur. Een trendy en stoer design met een warme uitstraling.

Soke

Soke heeft een realistisch aderpatroon met een gedetaileerde achtergrond. Een model met betonlook uit de industrial collection van Dekton.

Kira

De aardetinten van Kira zullen je interieur verwarmen. De inspiratiebron voor dit design is Gris Pulpis.

Radium

Bijna het hele kleurenspectrum komt voorbij in Radium van Dekton. De staalplaat combineert de warme en koele kleuren variërend van blauwgroen- tot oranje- en bruintinten.

Orix

Orix zit vol verschillende tinten grijs, blauw en groen. Dekton heeft verweerd cement perfect weergeven in design Orix!

Nilium

Nilium is geinspireerd op zilvermetaal en heeft een subtiele cocktail van witte en grijze tinten.

Opera

Fluweelzacht maar toch keihard. Dat is Dekton Opera. Een product van inspiratiebron Carrara marmer maar met de zachte touch door de Dekton Velvet Texture afwerking.

Fossil

Fossil van Dekton toont gelijkenissen met Belgisch hardsteen. Het gefossileerde oppervlak is goed toepasbaar in diverse interieurstijlen.

Entzo

De grandeur van Calacatta Gold marmer is gevangen in dit model van Dekton. Het materiaal ademt een natuurlijke gratie en heeft een zeer realistisch uiterlijk.

Halo

Halo is zacht en helder als de reflectie van kristal. Door het reflecterende licht lijken ruimtes optisch ruimer en lichter.

Trilium

Trilium was de eerste ecologische steen van Dekton in 2016. Trilium is tot 80% gemaakt van hergebruikt materiaal. Ontzettend duurzaam dus.

Kelya

Kelya is ontstaan uit de fascinatie voor donker marmer. Door de toevoeging van een donkerbruine basiskleur is een eigenzinnig ontwerp ontstaan.

Keon

De combinatie van donker en licht maakt van Keon een natuurlijk schouwspel. De mogelijkheden zijn eindeloos met Keon.

Edora

Edora geeft je de mogelijkheid om vrij te kiezen voor een stijl. Ga jij voor avant-garde of klassiek? Spelen met kleurcombinaties heeft geen grenzen meer met dit neutrale oppervlak.

Kairos

Statuair marmer met haar zuiver witte en kristallijne structuur was de inspiratiebron voor Kairos.

Sirius

Zwart krijgt een nieuwe dimensie met Sirius van Dekton Cosentino. Het oppervlak lijkt te dansen door vleugjes groen. Een energetisch materiaal, het nieuwe zwart.

Zenith

Noordpoolwit, perfect voor een frisse, ruime ambiance. De schone en matte afwerking past goed bij iedere stijl en inrichting.

Domoos

The little black dress onder de materialen van Dekton, dat is Domoos. Elegant en verfijnd zoals een tijdloze LBD.

Danae

De energie van een zandstorm is gevangen in dit basic materiaal Danae. Verschillende beige tinten vertellen een verhaal van pure natuurkracht.

Sirocco

Met deze nuance, waarin de kleuren van de wildste natuursteen doorbreken, wordt de monotonie van je woning zeker doorbroken. Daarnaast blijft het een fantastische basic.

Keranium

Krachtig, innovatief, industrieel, technologisch. Gegarandeerd een eyecatcher.

Umber

Dekton Umber heeft een terracottakleur en is geïnspireerd op umber, een natuurlijk roodachtig pigment. Met een warm, gestructureerd oppervlak is dit materiaal ideaal voor ruimtes met karakter.

Nacre

Dekton Nacre heeft een natuurlijke bruine tint met een zijdeachtige afwerking, geïnspireerd op de beweging van licht en schaduw.

Moone

Dekton Moone is licht en fris met een warme ondertoon.

Micron

De Kraftizen lijn van Dekton is geïnspireerd op Venetiaans stucwerk. Dekton Micron is een stoer en verfijnd materiaal met een serene donkergrijze kleur.

Albarium

De poederige teint van Dekton Albarium gaat perfect samen met de illusie van stucwerk waar de Kraftizen lijn van Dekton op is geïnspireerd.

Argentium

Argentium heeft net als de andere designs uit de Dekton Kraftizen lijn een rijke en diepe structuur. Dit ontwerp heeft de kleurtinten van de maan met een zilvergrijze glans

Awake

Awake herinterpreteert de Paonazzo-steen met dikke aderen van lichtgrijs, een oxide-terracotta en een vleugje blauw. De kleur past prachtig bij wit, neutrale tinten, licht hout en goud in elke schakering.

Daze

Daze heeft een melkwit oppervlak met sublieme zilvergrijze aderen. Een fantastisch design voor een state of the art interieur.

Trance

De fijne warme strepen van Trance vervagen tot roodachtig goud en werken mooi samen met roodachtig eikenhout en donkere walnoottinten in elk ontwerp. Blauwe meubels en warm goud in een bleke afwerking geven deze levendige kleur een strakke uitstraling.

Morpheus

Een gewaagd patroon met een tijdloze inspiratiebron; wit marmer met zilvergrijze aderen. De verrassende wendingen van de aderen zorgen voor een indrukwekkend schouwspel.

Neural

Neural neemt je mee in een droomachtige staat en biedt een kalm, natuurlijk gevoel met fijne, bleke aderen die een gemarmerd patroon kruisen. Het ontwerpteam zegt dat het het meest thuis is in lichte, neutrale ruimtes met zachte texturen, lichte kleuren en houten of metalen accenten.

Somnia

Somnia van Dekton is geïnspireerd op de grilligheid van een duistere droom. Het materiaal geeft interieurs een mysterieuze twist.

Dekton Salina

Salina (gepolijst) is geïnspireerd op de grillige zoutpatronen die bij het ebgetijde op het zand en de rotsen ontstaan. Deze delicate witte richels vormen een asymmetrisch patroon van grijze aders op een witte basis, die de klassieke elegantie van Carrara-marmer herinterpreteert.

Dekton Marina

Marina (Velvet) is geïnspireerd op de grillige zoutpatronen die bij het ebgetijde op het zand en de rotsen ontstaan. Deze delicate witte richels vormen een asymmetrisch patroon van grijze aders op een witte basis, die de klassieke elegantie van Carrara-marmer herinterpreteert.

Dekton Malibu

Malibu (gepolijst) is geïnspireerd op het witte zand, de betoverende weerspiegelingen van de zon en de golven die breken op de kusten van Californië, en worden weerspiegeld in subtiele en delicate aderstegen een ivoorwitte achtergrond.

Dekton Laguna

Laguna (Velvet) is geïnspireerd op het witte zand, de betoverende weerspiegelingen van de zon en de golven die breken op de kusten van Californië, en worden weerspiegeld in subtiele en delicate aders tegen een ivoorwitte achtergrond.

Dekton Limbo

Een lichte crèmekleurige basis met fijne, bleke aderpatronen die door de marmering lopen, waardoor een fascinerend neuraal netwerk ontstaat dat in dezelfde richting beweegt. Limbo heeft een gepolijste afwerking.

Dekton Reverie

Een herinterpretatie van de iconische kenmerken van de kostbare Paonazzo-steen. Dikke aderpatronen met in elkaar verlopend lichtgrijs en crèmes, met weelderig roestig terracotta en subtiele inktachtige blauwtinten. Reverie heeft een matte afwerking.

Dekton Dunna

De subtiele sandstone-beige kleur van Dunna is een perfecte aanvulling voor een scala van interieurontwerpen, van een moderne keuken tot een rustieke badkamer. Upgrade uw huis met de prachtige en duurzame Dekton Dunna!

Dekton Ceppo

Dekton Ceppo heeft een rustieke uitstraling met adembenemende details en kleuren.

Dekton Marmorio

Dekton Marmorio is een uniek en stijlvol ontwerp voor oppervlakken. Het is een nieuwe en moderne benadering van marmer, die de schoonheid en elegantie van het natuurlijke materiaal combineert met de duurzaamheid en sterkte van de technologie.

Dekton Sabbia

Dekton Sabbia heeft een warme, natuurlijke uitstraling en biedt een perfecte mix van stijlvolheid en functionaliteit. Het is beschikbaar in verschillende maten en dikte en heeft een matte afwerking voor een moderne look.

Dekton Nebbia

Dekton Nebbia is een minimalistisch en tijdloos ontwerp dat wordt gekenmerkt door zijn rustige en subtiele uitstraling. De kleur is een lichte, grijze tint die gemakkelijk te combineren is met andere materialen en interieurontwerpen.

Dekton Avorio

Met een lichtbeige tint en een uiterst natuurlijke afwerking is Avorio geïnspireerd op de gelijknamige Avorio-steen, een Italiaans materiaal dat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van fossiele schelpen. Het ontwerp maakt het bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij patrooncontinuïteit aan de randen vereist is.

Dekton Grigio

Met een grijze kleurstelling met warme nuances past deze kleur perfect bij crème-, hout- en taupetinten. Grigio is geïnspireerd op Grigio Alpi, een variëteit met macrofossielen van de Vicenza-steen die populair werd gemaakt door de renaissance-architect Andrea Palladio, die het gebruikte in zijn villa en paleizen in de regio Veneto, voornamelijk in de provincie Vicenza.

Grafite

De donkere achtergrond, een mix van zwart en grijs afgewisseld met witachtige en roodachtige wolkachtige vlekken, herinterpreteert de textuur van donkere, fijnkorrelige kalksteen.

Dekton kopen?

Op zoek naar natuursteen met de voordelen van composiet? Dekton maakt het mogelijk! Dekton is kras-, vlek-, hitte-, brand- en uv-bestendig. Daarnaast is Dekton slag- en slijtvast. Tel daar de mooie kleur- en ontwerpmogelijkheden bij op en de mogelijkheden worden eindeloos. Ga jij voor een keukenblad, een tuintafel, muurbekleding…. of iets heel anders van Dekton?

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden