Belgian Sand

Op zoek naar meer gezelligheid in je interieur? Overweeg dan zeker natuurlijke warme tinten toe te voegen aan je kleurenpalet. Belgian Sand is een grote stap in de nieuwe inrichting van je interieur.

Belgian Earth

Nog een prachtige tint voor in een natuurlijk en gezellig interieur is Belgian Earth. Een prachtig oppervlak met een tijdloze kleur.

Belgian Desert

Belgian Dessert is een materiaal met een prachtig palet van zandtinten. Perfect voor een ieder die warmte en rust zoekt in huis.

Belgian Blue

Belgian Blue is een oersterk kwartscomposiet dat hetzelfde uiterlijk heeft als Blauwe hardsteen. Grote voordeel is de sterk verminderde kras- en vlekgevoeligheid van kwartscomposiet ten opzichte van Belgisch hardsteen.

Belgian Storm

Op zoek naar rust in huis? De naam Belgian Storm doet anders vermoeden, maar dit materiaal is chique, stijlvol en rustgevend. De kalmte na de storm.

Diresco composiet kopen?

Kies jij voor marmer, beton of juist een terrazzo kwarts composiet? Ga jij voor een luxueuze glanzende afwerking of voor de matte variant? Jij hebt de touwtjes in handen!

Zeg je kwartscomposiet? Dan zeggen wij Diresco! Diresco is de enige Noordwest-Europese kwartscomposiet producent en streven ze naar de meest ecologische productie van kwartscomposiet. Het oog wil natuurlijk ook wat, en dat is bij Diresco ook dik in orde. Het materiaal laat zich toepassen met esthetisch en praktisch gemak. Het materiaal is een unieke mix van kwarts granulaten, harsen en kleurpigmenten. Dankzij jaren innovatie heeft Diresco het voor elkaar gebokst een vlekbestendig, kras, schok- en hittebestendig materiaal te ontwikkelen dat geschikt is voor binnen en buiten.

Diresco heeft het onderhoudsplan van hun materialen vereenvoudigd met de ontwikkeling van Quartz Spray. Deze spray zorgt voor het correcte onderhoud zodat jij extra lang van je gekozen materiaal kan genieten!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden