Marble Look Altissimo

Het marmer van Michelangelo zijn dromen vond hij hoog op de berg Monte Altissimo. Marrazzi heeft met Altissimo Marble Look een prachtig replica design gemaakt.

Marble Look Brera Grey

Brera Grey is fantastisch mooi in al haar eenvoud. Het oppervlak is gevuld met een spel van lichte en donkere grijzen.

Marble Look Statuario

Een interieur met Marble Look Statuario staat garant voor luxe, exclusiviteit en smaak.

Marble Look Elegant Black

Elegant black doet haar naam zeker eer aan, de zwarte basis met fijne witte aderen is een fijne elegante basis voor elk interieur.

Marble Look Frappuccino

Frappucino marmer is een bruine gelaagde steensoort. Het spel van lichte en donkere tinten maakt een verrassend schouwspel.

Marble Look Calacatta Extra

Calacatta Extra is een sublieme keramische representatie van natuurlijk marmer. Als je op zoek bent naar een tijdloze eyecatcher dan is Calacatta Extra perfect!

Marble Look Capraia

Een fenomenaal Italiaans marmer met opvallende donkergroene en paarse aderen, dat is Capraia marmer. Deze keramische imitatie is nauwelijks van echt te onderscheiden.

Marble Look Golden White

Marrazzi Golden White is een keramisch oppervlak met een tijdloze esthetiek. De goude en grijze aderen golven als penseelstreken over de witte basis.

Marble Look Imperiale

Door de zachte kleur samenstellen past Imperiale goed in een luxe moderne woonstijl. De zachtgrijze basiskleur wordt doorlopen met witte aderen.

Marble Look Raffaello

Rafaello heeft een lichte ondergrond met lichtgrijze aders. De rustige look van Rafaello komt het meest tot haar recht in contrastrijke omgeving.

Concrete Look Crete

De Concrete look Crete werkt bijzonder goed voor het geven van een minimalistisch tintje aan moderne huizen.

Concrete Look Graphite

De neutrale tinten van Concrete Look Graphite tillen de industriële look van naar een nieuw niveau.

Concrete Look Smoke

Concrete Look Smoke geeft je interieur een uniek architectonisch element. Ruimtes ademen een eigentijdse, industriële sfeer.

Concrete Look White

Beton voegt textuur en persoonlijkheid toe aan de ruimtes waar het wordt toegepast. De praktische toepasbaarheid maakt het een gewild materiaal.

Metal Look Iron Dark

Iron dark heeft een diffuus glans die een warme gloed verspreid door je interieur. Elegant en stoer tegelijkertijd, verbazingwekkend goed te combineren met elke interieur trend!

Metal Look Iron Light

De magische aantrekkingskracht van Iron Light is moeilijk te weerstaan. De zachte glans zorgt voor een prachtige highlight in je huis.

Solid Color Look White

Solid Color Look White heeft een neutraliserende werking, de zuivere kleur laat de werking tussen andere kleuren ongemoeid en is daardoor de perfecte partner voor elke interieurstijl.

Stone Look Ceppo di Gré

De opmars van Ceppo di Gré is niet te stoppen. Deze authentieke Italiaanse kalksteen met keivormige gesteentefragmenten geeft direct een aardse, robuuste sfeer.

Marazzi keramiek kopen?

Marazzi is een begrip in de keramische tegelmarkt. Het merk staat synoniem aan excellente keramische tegels en heeft de absolute flair van de Italiaanse stijl. Het onderzoekende karakter van de ontwerpers van Marazzi zorgt voor bijzondere designs.

De moderne keramiek-technieken spelen perfect in op trends in architectuur, design en levensstijl. De Italiaanse gedrevenheid van de Marazzi's heeft ervoor gezorgd dat ze hun leiderschap in de keramiek wereld keer op keer kunnen herbevestigen. Ze zijn een inspiratie voor architecten en designers die dolgraag de materialen van Marazzi gebruiken.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden