Betulla

Het witte oppervlak van Betulla doet denken aan de schors van een witte berk. Het design heeft een krijtwitte ondergrond met fijne nerven en verstrooide antraciete aderen.

Forest Garrigue

Een garrigue is een braakliggend terrein waarop de natuur haar wilde gang kan gaan met begroeiing. Het oppervlak Garrigue vertoont een onverwacht patroon dat rijk is aan natuur, wildheid, contrasten en textuur.

Honey Galaxy

Honey Galaxy heeft een fijn gekorrelde witte achtergrond. Grijze en amberkleurige nerven doorkruisen het oppervlak in een soort netachtigpatroon.

Jupiter

De fijne aderen van Jupiter hebben grillige zijtakken die uitlopen in fijne nerven. Een tijdloos en stijlvol oppervlak dat is vernoemd naar de belangrijkste godheid uit de klassieke mythologie.

Magnolia

Magnolia van Quartzforms heeft een zwart-groen leerachtig uiterlijk. Het oppervlak wordt sporadisch onderbroken door lichtere aderen.

Mars

De ondergrond van mars wordt gekenmerkt door een dicht netwerk van diepe groeven. Het oppervlak Mars is geïnspireerd op deze zichtbare historische geologische gebeurtenissen van de planeet Mars. De diepbruine achtergrond heeft witte en bruine aders.

Mercury

Het design Mercury is een ode aan de planeet Mercurius de kleinste planeet in ons zonnestelsel. Het oppervlak heeft van grijstinten met fijne korrel en lange witte aderen die het design spannender maken.

Neptune

Ver en onbereikbaar vanaf de aarde, Neptunus is een mysterieuze planeet waaraan oppervlak Neptune is geweid. Het oppervlak is diep en helder met een witte achtergrond en langgerekte blauwe aders.

Halley

Komeet Halley scheert eens per 76 jaar rakelings langs de zwarte sterrenhemel. Oppervlak Halley is geïnspireerd op dit bijzondere schouwspel dat al duizenden generaties mensen heeft verwonderd.

Tempel

Tempel is zuiverwit met grillige antraciete en oranje nerven die parallel over het oppervlak flaneren. Het netachtige patroon is een haast geometrisch dat in het interieur een kunstzinnig uiterlijk krijgt.

Pluto

Pluto is een blad met een grote persoonlijkheid, decoratief en doorlopen met een fijne structuur van duidelijke nerven die het oppervlak diep, dicht en materisch maken.

Interstellar Cloud

Interstellaire vlaktes zijn de geboorteplaats van de sterren. Oppervlak cloud is bij wijze van spreken ook geboren op een interstellaire vlakte. Het oppervlak is geïnspireerd op de nevels en gaswolken van de vlaktes.

Saturn

Het blad Saturn heeft een fijne textuur van doorlopende nerven die het oppervlak gelijkmatig en harmonieus maken, geschikt voor heel wat toepassingen, van het keukenblad tot het wastafelblad, tot exclusieve vloeren en bekledingen.

Sughero

Oppervlak Sughero is losjes gebaseerd op het ontstaan van de grondstof kurk. Het ontstaan van kurk is een langzaam proces van moeder natuur. De plaat is doortrokken met wollige en warme aders.

Venus

Venus, de morgenster, is de enige planeet die overdag zichtbaar is: het symbool is een hand die een spiegel vasthoudt. Het blad van kwartsagglomeraat Venus, gekenmerkt door heel fijne nerven verspreid over het hele oppervlak, drukt diepte, stevigheid en glans uit.

Quartzforms composiet kopen?

De oppervlakken in kwartscomposiet zijn kostbaar, functioneel en valoriserend, ideaal voor de bekledingen en vloeren in de hele woning, voor het werkblad in de keuken, de badkamer en voor exclusieve interieurelementen zoals tafels en andere designcomponenten.

De designs zijn uniek, decoratief en stevig, ook in omgevingen bestemd voor gemeenschappelijk gebruik zoals restaurants, cafés, winkels, kantoren en hotels. Quartzforms® stelt een rijk aanbod van collecties voor met uiteenlopende nerfstructuur geïnspireerd door natuursteen en verkrijgbaar in een zee van kleuren en tinten. Elk oppervlak van Quartzforms® heeft een unieke en aantrekkelijke uitstraling die met verloop van tijd intact blijft dankzij een simpel en intuïtief onderhoud. Een buitengewone en dagelijkse luxe. Wil je meer weten over Quartzforms? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden