Calypso

Als je voor Calypso kiest, kies je voor elegantie en stijl. Een grijs met een lichte aardsbruine ondertoon dooraderd met vluchtige witte tinten. Mooi zoals ze is.

Miami Vena

De lichtgrijze adering van Miami Vena brengt een rustig leven in jouw interieur. Subtiel en puur voor de liefhebbers van less is more.

Seaport Suede

Een stoer donker cement geeft jouw interieur een karakeristiek geleefde sfeer. Laat het blad extra opvallen door te combineren met wit of laat het blenden door te combineren met zwart.

Eternal Statuario

Geinspireerd op de klassieker onder de marmers Italiaanse Carrara. De romeinen waren er al dol op en maakten er de mooiste bouwwerken mee. Wat maak jij met Eternal Statuario?

Eternal Calacatta Gold

Kleur en harmonie versmelten tegen een achtergrond met een opvallende diepte. Een wit oppervlak met gouden en grijze kleurnuances. Luxe en eenvoud ineen.

Stellar Blanco13

Een oppervlak met een terrazzo-achtig uiterlijk versierd met holografische stukjes glas die door lichtinval een bijzonder spektakel teweeg brengen.

Eternal Serena

Een verfijnd oppervlak met een zacht natuurlijk adering op een licht grijze basis. Geinspireerd op de puurheid van de natuur.

Lagoon

Kil wit met warm grijs als een ijsmeer dat doorzeefd is met kleine scheuren.

Noka

Binnen of buiten? Noka doet steelt de show in beide rollen. Zo basic dat het niet saai kan zijn, als een kameleon gaat zij op in de omgeving.

Rougui

Greige, het smaakvolle midden tussen grijs en beige aldus Giorgio Armani. Rogui is de belichaming van greige, geef je interieur warmte met deze steen.

Desert Silver

Zo wit als zilver.Dit oppervlak reflecteert het licht door je gehele interieur.

Nolita

Een smaakvol geaderd patroon van vervaagde witte en grijze tinten op een basis van een lichte greige. Voor te stellen in een licht, natuurlijk of landelijk interieur. Heel veelzijdig.

Poble Nou

Geinspireerd op de populaire wijk in Barcelona is Poble Nou hip oppervlak voor in elk interieur.

Lyra

Een wijd kleurenspectrum van grijze, bruine en beige tinten op een witte achtergrond geven dit oppervlak haar diversiteit.

Blanco Zeus

Een wit van de allerzuiverste, meest energieke en tijdloze soort. Een veilige keuze bij de inrichting zowel binnens- als buitenshuis.

Corktown

Stoer en rustiek maar ook subtiel en elegant. Corktown heeft het allemaal. De zwarte achtergrond met donkerebruine tinten zijn een lust voor het oog.

Cemento Spa

Een industrieel, modern en avantgardisch vleugje toevoegen aan je woonverblijf zal niet moeilijk zijn met Cemento Spa. Dit donkergrijs bootst de glans, toon en de onzuiverheden van dit materiaal na.

Arden Blue

Grijsblauw een donkere kleur die frisheid krijgt door betoverende glanzende stukjes steen.

Grey Expo

Een briljante grijs een perfect zachte finish dit is een tijdloze klassieker. De elegantie van dit oppervlak gaat niet ongemerkt voorbij.

Iconic White

Zuiver, licht en helder. Door de oppervlakte werking van wit kwarts krijg je extra licht in huis.

White arabesque

Op zoek naar het uiterlijk van marmer maar dan onderhoudsvriendelijker en sterker? White Arabesque is dan jouw perfecte match.

Coral Clay

De créme van je cappuccino zal niet langer genoeg zijn als je eenmaal hebt kennisgemaakt met deze unieke toon. De verfrissing van je koffie vind je voortaan in je werkblad van Coral Clay.

White North

Wit, zo koud als de sneeuw met glinsterende rijp als natuurlijk spektakel.

Stellar Night

Zoals een heldere nacht is Stellar Nigh een zwart oppervlak doorzeefd met kleine lichtpuntjes van grijze, witte en zandkleurige korreltjes.

Miami White

Een opvallend, helderwit kwarts oppervlak dat volledig wit is. PErfect voor het creëren van een strakke en verfijne esthetiek.

Blanco Maple

Het oppervlak van Blanco Maple is roomwit en bestaat verder uitgefragmenteerde stukjes steen. Het gedetaillerde patroon van het kwartsmateriaal bestaat uit beige, grijs, taupe, witte en crémekleurige spikkels.

Marengo

Een diepgrijs oppervlak gevuld met de fijnste spikkeltonen van lichtgrijs, mosterd, donkergrijs en taupe. Speciaal voor de liefhebbers van less is more.

Eternal Marquina

Een ode aan het Spaanse Nero Marquina marmer. Een diepzwarte achtergrond met een spannend wit aderpatroon. Niet van het origineel te onderscheiden maar wel zeker makkelijker in onderhoud.

Charcoal Soapstone

Deze kleur is geïnspireerd op de populaire “speksteen” en heeft een blauwgrijze afwerking met krachtige, grijze accenten. Een spectaculaire creatie, gekenmerkt door zijn rondingen, zijn diepte en zijn gevoel voor beweging.

Camden

Matgrijs met warme toonvariaties en subtiele, witte adering.

Yukon

Yukon is een klassiek en tijdloos mat wit met fijne grijze schakeringen, die je keuken, je badkamer en de ruimte buitenshuis ongemerkt zullen veroveren.

Eternal Noir

Een glansrijk duister oppervlak doorkruist met wit-gouden aderen. Fraai in stoere en hotel-chique interieurs.

Cincel Grey

Cincel Grey van Silestone is een grijs oppervlak met een warme basis. Dé basic keuze die goed voelt voor jaren.

Arcilla Red

Aards en diep, een absoluut statement voor naturel liefhebbers die houden van een beetje pit.

Faro White

De zachte kleur van Faro White doet denken aan een strand met het fijnste zand. Zacht van kleur en structuur.

Cala Blue

De diep blauwe kleur van een Spaanse cala gevangen in een bloedmooi oppervlak.

Posidonia Green

Breng wat groen in huis met Posidonia Green. De subtiel groene pasteltint spreekt iedereen aan.

Ariel

Ariel is sereen en helder. Het oppervlak maakt van elke ruimte een licht thuis.

Ethereal Dusk

Ethereal Dusk geïnspireerd op de zonsopgang. Voor de liefhebber van een moderne avant-garde stijl.

Ethereal Glow

Ethereal Glow, geïnspireerd op de bijzondere kleuren en gloed van de zonsondergang, staat voor klassieke elegantie en puurheid met de gouden en grijze dooradering op het wit getinte oppervlak.

Ethereal Haze

Ethereal Haze straalt met haar dynamisch spel van grijstinten veel karakter uit en symboliseert de optische illusie van een omarmende rust wanneer de wind de wolken over de bergen blaast.

Ethereal Noctis

Ethereal Noctis staat voor de duisternis na de zonsondergang. De korte zwarte en grijze speelse lijnen zorgen voor contrast, diepgang en eenvoud.

Cinder Craze

Cinder Craze is een moderne interpretatie van Belgisch hardsteen.

Brass Relish

Brass Relish is een interpretatie van fijnkorrelig zandsteen.

Concrete Pulse

Concrete Pulse is een perfecte interpretatie van beton. Perfect voor industriële interieurs.

Lime Light

Silestone Lime Light is een bijzondere interpretatie van kalksteen. De zacht grijze kleur is een veelzijdige basis voor elk interieurontwerp.

Versailles Ivory

Gouden aders met een majesteus karakter

Silestone kwartscomposiet kopen?

Silestone is niet voor niets al 25 jaar marktleider, wij zijn dan ook super trots dat we Silestone dealer zijn. De keuze voor Silestone composiet is een keuze waar u zeker jarenlang plezier van heeft. De afmetingen van Silestone jumbo platen zijn enorm, we kunnen platen tot 325 x 159 cm verwerken tot aanrechtbladen en plaatsen. Silestone is robuust, groot, onderhoudsvriendelijk en veelzijdig. Wat wordt uw volgende project?

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden