Badkamers met Natuursteen

De badkamer vervult een steeds belangrijkere rol in ons interieur en leven. Het is al lang niet meer die praktische ruimte, maar steeds meer dé plek van ontspanning. De gebruikte materialen zijn luxer dan ooit en dan is natuursteen écht de beste keuze.

Wij maken badkamers met natuursteen geheel op maat. Wij kunnen je begeleiden van ontwerp naar realisatie. Door onze goede banden met tegelexpert.nl kunnen wij jou ook adviseren over een combinatie van natuursteen en tegels. Voor badkamers maken wij wasmeubels, wandbekleding, badomrandingen, vloeren en anders divers maatwerk van natuursteen.

Natuursteen is niet alleen mooi om te zien maar ook praktisch te gebruiken in de badkamer. Het is wel verstandig je goed te laten adviseren over de gewenste materialen, sommige materialen zijn praktischer dan andere. Voor elk gewenst materiaal hebben wij indien nodig wel een praktischer alternatief. Wij zijn dan ook altijd eerlijk over het te verwachten onderhoud.

Wij verwerken ook keramische en gesinterde stenen in badkamers. Wij zijn trotse dealer van Neolith, Marrazzi, Cosentino, Diresco, Caesarstone, Santa Margherita, Eurokwarts en diverse merken Terrazzo.

Benieuwd naar de mogelijkheden qua materiaal? Neem dan eens een kijkje in onze online collectie of kom langs in de showroom op Urk.

Projecten badkamers

Ben je op zoek naar inspiratie? Of wil je graag zien wat wij hier met onze handen maken? Op onze projecten pagina delen we diverse badkamer projecten van onze handen. Neem gerust een kijkje!

Idee bespreken

Verliefd op een steensoort? Of juist nog zoekende naar het juiste materiaal? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden