Buitendeurdorpel

Op zoek naar een buitendeurdorpel? Kies voor natuursteen en je stapt elke keer met plezier je huis binnen. Met onze Belgisch hardsteen onderdorpels kies je altijd voor kwaliteit en duurzaamheid.

Buitendeurdorpel is simpelweg een ander woord voor drempel. Drempels binnenshuis zijn veelal gemaakt van hout. Een drempel voor buiten heeft een steviger materiaal nodig dat beter bestand is tegen rot omdat het continu wordt blootgesteld aan weersinvloeden zoals water, vorst en wind. Onze buitendeurdorpels worden dan ook gemaakt van hardsteen. Een robuust materiaal met een prachtige uitstraling.

Een buitendeurdorpel is een essentieel onderdeel van de afbouw van je huis. De dorpel beschermt de gevel (spouwmuur) en onderliggende constructies tegen regenwater dat van de deur komt. Bijbehorende neuten zijn verlengstukken van de dorpel waar de deurstijl op wordt geplaatst. Op deze wijze wordt ook het kozijn beschermt tegen houtrot.

Heb je een buitendeurdorpel nodig? We maken ze graag op maat voor je. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard mag je ook telefonisch contact met ons opnemen voor vragen. Je kunt ons bereiken via 0527-683725.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden