Deuromlijsting voor de buitendeur

Met een deuromlijsting leg je op historische wijze het accent op de ingang van je woning. Zo'n entree is een grandioos visitekaartje dat veel vertelt over je stijl.

Het omlijsten van deuren is van oudsher een architectonische verfraaiing van de entree. Een architraaf zoals een omlijsting ook wel wordt genoemd is vooral een esthetische keuze die een entree of portiek grandeur geeft.

Deuromlijstingen maken wij van Belgisch hardsteen en Franse kalksteen. Beide materialen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Er is veel mogelijk in het ontwerp van een deuromlijsting. Kies jij voor weinig details voor een strakke uitstraling of voor een gedetailleerd ontwerp met een historische uitstraling?

Naast het maken van nieuwe omlijstingen en portieken ben je bij ons ook aan het goede adres voor het renoveren van deuromlijstingen en portieken. Met onze jarenlange ervaring herstellen we jouw entree weer in glorie.

Overweeg je een natuurstenen deuromlijsting of heeft je deuromlijsting een renovatie nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard mag je ook telefonisch contact met ons opnemen voor vragen. Je kunt ons bereiken via 0527-683725.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden