Gevelplinten van natuursteen

Een natuursteen gevelplint geeft uw gevel echt meerwaarde. De aanblik van uw woning zal nog meer tot de verbeelding spreken. Aan de onderkant van de gevel is metselwerk of stucwerk gevoelig voor weersinvloeden. Zonder gevelplint kan het onderste deel van de gevel dus snel verweren. Om dit te voorkomen wordt een natuursteen gevelplint toegepast.

Wij maken gevelplinten op maat en installeren deze vakkundig. In onze showroom kun je de geschikte materialen komen bekijken. Veel gebruikte materialen voor gevelplinten zijn graniet en Belgisch hardsteen. Deze materialen zijn gemakkelijk in onderhoud en ontzettend duurzaam. Gevelplinten zorgen ervoor dat de onderkant van het pleister- of metselwerk vrij blijft van vuil en opspattend regenwater. Bovendien is een gevelplint van natuursteen ook een zeer fraaie toevoeging aan een pand.

Wil je de kosten weten van gevelplinten op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard mag je ook telefonisch contact met ons opnemen voor vragen. Je kunt ons bereiken via 0527-683725.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden