Maatwerk

Heb je een speciaal project voor ogen? De mogelijkheden met natuursteen zijn eindeloos. We helpen je niet alleen met het technische aspect, onze vindingrijke ontwerper zal je ook helpen met de creatieve aspecten die bij maatwerk komen kijken.

We stellen je creativiteit op prijs en verwelkomen je graag in onze showroom, zodat je om de tafel kan met onze ontwerper. Met zijn kennis en kunde zullen we er alles aan doen om je wensen te realiseren. Maak dus gerust een afspraak en ontdek de mogelijkheden van natuursteen.

Heb je een project voor ogen waarin wij wat voor je kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom, we gaan graag voor je aan de slag. Het ontwerp proces bestaat uit verschillende stappen die wij samen doorlopen.

Inspiratie opdoen
Voor het project kun je inspiratie opdoen in woonmagazines, Pinterest en natuurlijk onze website en social media. Verzamel de ideeën en probeer het idee zo goed mogelijk te visualiseren.
Ga om tafel met onze ontwerper
Kom langs in onze showroom. Onze ontwerper denkt graag mee in jouw plannen en kan eventueel een 3d tekening maken. Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte.
Verliefd worden
Het project, tekeningen en offerte laat je thuis rustig op je inwerken. Aanpassingen voeren we graag voor je door. Ben je helemaal tevreden en verliefd op je project? Dan kun je de offerte akkoord geven.
Realisatie
Met passie en kunde zullen we jouw droomproject realiseren. We komen het project op afspraak plaatsen. Geniet vervolgens van het jarenlange plezier dat natuursteen met zicht meebrengt.

Heb je ideeën en loop je vast in de details en uitvoering? We helpen je graag verder. Je ideeën kun je met ons bespreken middels het contactformulier.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden