Raamdorpels

Ben je op zoek naar een vensterbank voor buiten, ook wel een raamdorpel genoemd? Wij maken raamdorpels op maat van natuursteen zoals Belgisch hardsteen en graniet. Stenen raamdorpels hebben een stijlvolle uitstraling en zijn enorm duurzaam. Ze worden meestal uit één stuk gemaakt zodat er minimale voegen nodig zijn. Dat maakt dat een natuursteen raamdorpel bijna onverwoestbaar is en garant staat voor een lange levensduur.

Wat is een raamdorpel?

Een raamdorpel is een vensterbank voor buiten en zorgt ervoor dat er geen regenwater en vocht in de gevel kan lopen. Op deze manier wordt voeg- en metselwerk beschermd tegen de invloeden van het vocht. Een raamdorpel is daarnaast ook esthetisch gezien een belangrijk onderdeel van het exterieur. Materiaal en profiel van raamdorpels bepalen samen met andere afbouwproducten de uitstraling van een pand.

Soorten raamdorpels

Raamdorpels zijn er in verschillende soorten, maten en materialen. Bij Weerstand Natuursteen maken we dorpelstenen op maat van Belgisch hardsteen of Absolute Black Graniet.

Hardstenen raamdorpels

Hardstenen dorpels maken wij van Belgisch hardsteen, ook wel blauwe steen of Arduin genoemd. Belgisch hardsteen is kwalitatief gezien de beste op de markt. De kenmerkende blauwe kleur van Belgisch hardsteen geeft woningen een bijzonder grandeur. Belgisch hardsteen is mooi, onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Granieten raamdorpels

Raamdorpels van graniet zijn weer- en krasbestendig. Deze raamdorpels maken wij van Absolute black anticato graniet. Het oppervlak van Absolute black anticato graniet is diepzwart en heeft een ruwe afwerking. Het oneffen oppervlak geeft een robuust uiterlijk aan het materiaal. Granieten raamdorpels zijn net als de hardstenen variant onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Belgisch hardstenen en granieten dorpelstenen hebben wij standaard in onze showroom staan waar je ze kunt bekijken en vergelijken. Onze showroom deuren staan tijdens onze openingsuren altijd voor je open.

Raamdorpel op maat

Heb je een raamdorpel op maat nodig? Wij leveren ze kant en klaar op de gewenste lengte in Belgisch hardsteen gezaagd of Absolute black graniet anticato. Heb je vragen over het inmeten, verwijderen of plaatsen van de raamdorpels? Vraag ons gerust om advies.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat ontvangen voor nieuwe raamdorpels? Geef dan de gewenste maten door via onderstaand formulier, dan maken wij vrijblijvende offerte.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden