Trappen en bordessen voor buiten

Een buitentrap is een geschikte manier voor het overbruggen van een hoogteverschil tussen een gebouw en de tuin of stoep. Een buitentrap met natuursteen traptreden geeft absoluut meer waarde en grandeur aan een gebouw.

Bent u op zoek naar een trap voor buiten van natuursteen? Wij hebben jarenlange ervaring in huis voor het maken van buitentrappen en bordessen op maat van graniet en hardsteen. Een natuurstenen trap is geschikt om jarenlang weer en wind te doorstaan. Een goede keus als je op zoek bent naar degelijkheid, duurzaamheid en gemak in onderhoud.

Ook voor een buitentraprenovatie bent u bij ons aan het goede adres. Authenticiteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er dan ook alles aan doen om uw authentieke trap of bordes in originele staat terug te brengen.

Overweeg je een natuurstenen buitentrap of heeft je trap een renovatie nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard mag je ook telefonisch contact met ons opnemen voor vragen. Je kunt ons bereiken via 0527-683725.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden