Vloeren van Natuursteen

Het kiezen van een natuurstenen vloer voor binnen of buiten kan voelen als een oneindige queste. Zo sta je niet alleen voor de keuze van het materiaal maar ook van afmeting, randafwerking, legverband en materiaalafwerking. Wij hebben deze queste meermaals gemaakt en zijn steeds weer op zoek naar de mooiste natuursteenvloeren.

Onze persoonlijke connecties met natuursteengroeves verspreid over heel Europa hebben geleid tot een fraai assortiment van unieke vloeren. Alleen de mooiste en beste krijgt een plekje in onze exclusieve selectie.

Je merkt al dat wij er alles aan doen om jouw droomvloer te realiseren. We gaan zelfs zover dat we vloeren op maat zagen op jouw verzoek. Op deze manier is het mogelijk zelf natuursteen platen te selecteren waarvan we jouw vloer zagen.

De vloer binnen, buiten of laten doorlopen van binnen naar buiten? We adviseren je graag over de mogelijkheden en eigenschappen van het materiaal van jouw voorkeur.

Onze ervaren vakmensen verzorgen je vloer van selectie tot montage. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen decennia lang van je vloer kunt genieten.

Benieuwd naar onze collectie natuursteen vloeren? Bekijk dan onze online collectie

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden