Een oase van luxe: De verfijnde badkamer in een waterwoning met Neolith Abu Dhabi White

Wonen op het water, met een weelde en ruimte die verder reikt dan die van een gewone woning aan de wal, is een droom die velen koesteren. In deze waterwoningen hadden wij het voorrecht om in opdracht van ABC Waterwoningen en Badkamerstudio Urk een adembenemende badkamer te realiseren met Neolith Abu Dhabi White.

Het ontwerp, afkomstig van het gerenommeerde architectenbureau Studio Anton Surink uit Amsterdam, werd in samenwerking met de klant tot stand gebracht. Gezamenlijk hebben zij gekozen voor het materiaal Neolith Abu Dhabi White, een weelderig materiaal met een buitengewoon design. Door het materiaal op een zogenaamde "bookmatch"-wijze te plaatsen achter het bad, ontstond er een levensgroot kunstwerk dat blijft fascineren.

" "Door te bookmatchen en te endmatchen wordt het design van de plaat vergroot. Het resultaat is een extra weelderige uitstraling." "

Neolith: Een verfijnd keramisch plaatmateriaal

Neolith is een keramisch plaatmateriaal dat vele praktische voordelen biedt ten opzichte van natuursteen, zonder daarbij in te boeten aan esthetiek.

Abu Dhabi White is een ware blikvanger in de veelzijdige collectie van Neolith. De aders in goudkleur en de spikkels in vuursteengrijs vormen een bijzonder schouwspel op de verblindend witte achtergrond. Abu Dhabi White en luxe gaan hand in hand, zoals ook duidelijk te zien is in deze badkamer. Dankzij het uitgebreide assortiment aan designs, afwerkingen en diktes kan Neolith voor talloze toepassingen worden gebruikt. Wil je meer ontdekken en bewonderen van Neolith? Bekijk dan zeker onze uitgebreide online collectiepagina .

Een meesterwerk in een waterwoning

Tegelwerk in een waterwoning vereist een specifieke expertise, waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Wij zorgen voor een uiterst strakke betegeling van jouw badkamer, of deze nu op het water of aan de wal is gelegen. Heb je vragen over het tegelwerk of de badkamer in jouw waterwoning? Aarzel niet om ze te stellen; wij helpen je graag verder. Vul het contactformulier in, en we nemen contact met u op.


Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden