Tijdloze Elegantie: Granieten Pracht in een Moderne Keuken

In een vredig polderdorp genieten Grietje en haar man volop van hun zorgvuldig samengestelde interieur. "Het is nog niet helemaal zoals ik het precies wil, hoor. Er moeten nog schilderijen komen en dit kleed heb ik geleend," vertelt Grietje zonder enige terughoudendheid. Haar interieur is een bijzondere mix die haar eclectische smaak vol verve laat zien.

Het idee om de volledige keuken bij één keukenzaak uit te zoeken, was niet iets waar Grietje warm voor liep. Nee, zij had een helder beeld voor ogen. Een houten keuken met voldoende opbergruimte tegen de muur en een ruim spoel- en kookeiland, compleet met een bar. "Veel mensen denken dat mijn keukeneiland zwart is, maar dat is het niet, hoor. Het is donkerblauw." Dit subtiele detail getuigt van de precisie waarmee Grietje te werk gaat als het om haar interieur gaat.

Maatwerk keuken: Grietjes unieke visie realiseren

De houten keuken die Grietje voor ogen had, was niet verkrijgbaar bij reguliere keukenzaken. Daarom koos ze ervoor om de keuken op maat te laten maken door Excellent Bouwwerken. Teun en Hendrik van Excellent zijn gespecialiseerd in het op maat maken van keukens volgens de wensen van hun klanten. Een perfecte match dus voor Grietje. "Kijk eens bij Weerstand Natuursteen voor een werkblad voor je keuken. Ze hebben vast iets dat je mooi zult vinden," adviseerden de mannen van Excellent.

" Graniet is extreem duurzaam en gaat moeiteloos een leven lang mee. Zwart Zimbabwe graniet raakt nooit uit de tijd, met zijn tijdloze uitstraling die bij talloze interieurstijlen past. "

De duurzaamheid en stijl van granieten werkbladen

Uiteindelijk koos Grietje in onze showroom voor een werkblad van zwart Zimbabwe graniet met een leather finish. Deze afwerking geeft de granietsoort een spannend en tactile karakter. Een tijdloze keuze, niet alleen vanwege het design, maar ook vanwege de duurzaamheid van een granieten werkblad. Graniet is buitengewoon sterk, wat meteen een van zijn grote voordelen is. Het werkblad is bestand tegen krassen en slijtage.

Bovendien is graniet verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en designs. Sommige granietsoorten zijn bijna niet te onderscheiden van marmer. Maar er is één belangrijk verschil: de onderhoudsvoordelen van graniet.

Als het gaat om duurzaamheid en hardheid, is graniet een praktische keuze. Graniet bestaat uit kwarts, mica en veldspaat, waardoor het keihard is. Wil je meer soorten graniet zien? Bekijk dan onze uitgebreide graniet collectie en ontdek ons volledige assortiment.

Jouw unieke interieurplan: Samenwerken aan jouw ideeën en materiaalkeuze

Heb jij, net zoals Grietje, een bijzonder plan voor je interieur? Of heb je al gekozen voor een bepaalde steensoort? Bij ons staan we altijd open voor ideeën, hoe gedurfd ze ook mogen zijn. We kunnen ze vormgeven en het juiste materiaal adviseren dat hierbij past. Wil je een idee bespreken? Vul het contactformulier in of kom langs in onze showroom, en wij gaan graag voor je aan de slag.


Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden