Sfeervolle schouw in Neolith Abu Dhabi White

In een nieuwbouwappartementen complex op Urk realiseerden wij een haardschouw en tafelblad van Neolith Abu Dhabi White. Twee kleine projecten met een groots en luxueus effect.

Het selecteren van een materiaal voor de haardschouw was voor de klant geen gemakkelijke opgave. De keuze in materiaalsoorten was groot en in de eerste instantie koos de klant voor een zwart Belvedere graniet met gouden en witte aderen. Tijdens de realisatie van de rest van het interieur bleek toch dat een lichtere kleur beter zou passen. Er werd een nieuwe zoektocht gestart en de keuze viel op een marmerlook keramiek van Neolith: Abu Dhabi White.

Neolith Abu Dhabi White

Neolith is een keramisch plaatmateriaal dat geschikt is voor gebruik op elke professionele of residentiële ondergrond. Het is één van de veiligste en meest hygiënische materialen op de markt, zonder ooit prestatie of esthetiek te verwaarlozen.

Neolith is verkrijgbaar in talloze designs. Variërend van creatieve designer uitspattingen tot klassieke marmerlooks. De grootse afmetingen van het plaatmateriaal maken dat het merk favoriet is van vele interieurarchitecten en interieurstylisten. Naast design en formaat heb je met Neolith ook nog de keuze in afwerking van het oppervlak zoals Satin, Silk, Polished en River Washed.

Het materiaal in dit project is Neolith Abu Dhabi White en voert ons mee naar de verzengende hitte en het glinsterende woestijnwater van het Arabische schiereiland. De majestueuze Sheikh Zayed-moskee in de hoofdstad van de Emiraten had een directe invloed op de kleuren van dit design, met zachte goudaders en kiezelgrijze vlekjes die een subtiele en delicate look creëerden. Gecombineerd met de textuur van ongepolijste natuursteen biedt deze plaat een originele en minimalistische uitstraling.

Abu Dhabi White is beschikbaar in de afwerkingen Décor Polished en Silk.

Interesse in het bekleden van een schouw?

Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden