Kwartsiet aanrechtblad: Een perfecte mix van luxe en functionaliteit

Temidden van een bruisende nieuwbouwwijk, waar nog volop gebouwd en getimmerd wordt, prijkt een huis met een interieur dat pure elegantie uitstraalt. Overal zijn rijke materialen en een gevoel van sereniteit te bespeuren. Geen enkel detail is aan het toeval overgelaten. De bewoners hadden een duidelijk doel voor ogen, en dat doel wordt perfect belichaamd door het Sensa Vancouver kwartsieten aanrechtblad van Cosentino. Om jou te inspireren, hebben wij deze prachtige keuken vastgelegd op camera.

De bewoners van deze woning mogen zichzelf gelukkig prijzen. De vader van Marieliza, die tevens eigenaar is van bouwbedrijf Excellent, heeft met zijn eigen handen voldaan aan alle wensen van zijn dochter. Als basis voor het aanrechtblad mocht ons team van specialisten het Sensa Vancouver kwartsiet leveren en installeren, een keuze waar we bijzonder trots op zijn.

Marieliza koos bewust voor Sensa Vancouver, een Braziliaans kwartsiet met een heldere witte achtergrond en een gevarieerd scala aan aders, die elkaar op unieke wijze doorkruisen en splitsen. Deze aders kunnen dik, dun, breed of fijn zijn, wat prachtige patronen creëert op het oppervlak van de kwartsiet. Je kunt bijna niet anders dan het willen aanraken.

" Kwartsiet is bestand tegen krassen en zuren en dankzij de speciale vlekwerende bescherming van Cosentino ook tegen vlekken. "

Sensa by Cosentino: Een uitzonderlijke verbinding tussen natuur en innovatie

De Sensa-collectie van Cosentino is werkelijk uniek. Natuur en innovatie gaan hand in hand in deze bijzondere productlijn. Het betreft een zorgvuldig geselecteerde reeks graniet- en kwartsietsoorten, voorzien van een speciale vlekwerende behandeling, om zowel visuele als functionele voordelen te bieden aan elke ruimte. Het natuursteen van Sensa, geleverd door Cosentino, vergt vrijwel geen onderhoud dankzij de geïntegreerde vlekbescherming, waardoor verdere behandeling overbodig is. Deze baanbrekende behandeling is opgenomen in de moleculaire structuur van de steen.

Deze behandeling verlengt de levensduur van je aanrechtblad en voorkomt dat vloeistoffen en vlekken worden geabsorbeerd. Het aanbrengen van impregneermiddelen is niet langer nodig, en het blad is eenvoudig schoon te maken.

Wil je meer ontdekken over de Sensa-collectie van Cosentino? Bekijk dan onze uitgebreide collectie kwartsiet

" "Met kwartsiet haal je het beste van de natuur in huis: adembenemende patronen, oppervlakken en kleuren. Kwartsiet is werkelijk groots."

Deze steensoort is de sterkste natuursteen die gebruikt kan worden als werkblad. Het is bestand tegen krassen en zuren, dát is onbezorgd genieten.
"

Van schets tot perfect eindresultaat

Bij ons leveren we een compleet product, van schets tot perfect eindresultaat. We nemen de rol van adviseur, voeren nauwkeurige metingen uit, zorgen voor bezorging en verzorgen de vakkundige montage. Wij begrijpen dat het kiezen van een aanrechtblad een beslissing is voor vele jaren, en daarom hechten we veel belang aan praktische aspecten.

We staan altijd open voor jouw ideeën, hoe gedurfd ze ook mogen zijn. We kunnen deze ideeën vormgeven en het juiste materiaal adviseren dat hierbij past. Wil je een idee bespreken? Vul het contactformulier in of breng een bezoek aan onze showroom, en wij zullen met veel enthousiasme voor je aan de slag gaan.Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden