Port Laurent marmer: Een betoverend werkblad

Iedereen heeft als kind wel eens gefantaseerd over het veranderen van het interieur van het ouderlijk huis. Ronald en Maria kregen die lang gekoesterde mogelijkheid toen ze het ouderlijk huis van een van hun ouders overnamen. Ze grepen deze kans met beide handen aan en creëerden een warme en uitnodigende plek door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen.

Ronald is nauw verbonden met de wereld van stenen. In samenwerking met Weerstand Natuursteen heeft hij Tegelexpert.nl opgericht, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden en plaatsen van vloer- en wandtegels. Tijdens de inrichting van het kantoorpand van Tegelexpert.nl werden prachtige spreektafels gemaakt van Port Laurent marmer, een marmersoort die Ronald meteen aansprak.

Toen het tijd was om plannen te maken voor de renovatie van Ronald's eigen huis, was de keuze voor het werkblad in de keuken dan ook snel gemaakt. Als je dagelijks in aanraking komt met een marmersoort en er na al die keren nog steeds niet op uitgekeken bent, weet je gewoon dat het de juiste keuze is.

" "Als je dagelijks in aanraking komt met een marmersoort en er na al die keren nog steeds niet op uitgekeken bent, weet je gewoon dat het de juiste keuze is." "

Een meesterwerk van Moeder Natuur

Port Laurent, ook bekend als St Laurent, Bronze Fantasy of Marron Napoleon, is een unieke en zeldzame marmersoort. Gouden aderen lopen over een achtergrond van zwart en bruin. Elke plaat is als een meesterwerk van Moeder Natuur zelf.

Dit prachtige marmer wordt gewonnen in Marokko. Enorme blokken worden uit de groeve gezaagd en vervolgens vervoerd naar Carrara in Italië voor verdere verwerking. Daar worden ze met precisie gezaagd en afgewerkt tot prachtige platen.

" "Ronald en Maria hebben zelfs een reststuk van de plaat op ingenieuze wijze gebruikt. Het washok heeft een extra vleugje luxe gekregen door het werkblad bovenop de wasmachines te plaatsen. Zo'n extra werkplek is superhandig voor een volle wasmand of om de was op te vouwen." "

Project bespreken

Ben je verliefd geworden op een specifieke steensoort? Of ben je nog op zoek naar het juiste materiaal voor jouw project? We staan klaar om je te helpen. We staan altijd open voor ideeën, hoe gedurfd ze ook mogen zijn. We kunnen ze vormgeven en het juiste materiaal adviseren dat hierbij past. Wil je een idee bespreken? Vul ons contactformulier in of kom langs in onze showroom, en wij gaan er mee aan de slag.


Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden