Terrazzo keukenblad: Duurzaam maatwerk voor een stoere landelijke keuken

Een jong stel met huwelijksplannen was druk bezig met het inrichten van hun nieuwe woning. Ondanks de drukte namen ze de tijd om zorgvuldig het werkblad voor hun keuken uit te kiezen. Beiden waren dol op terrazzo, wat resulteerde in een opwindend project. Het kiezen voor terrazzo opende namelijk een wereld aan mogelijkheden!

Terrazzo is een materiaal dat wordt gemaakt van restmateriaal uit de graniet- en marmerindustrie. Dit restmateriaal wordt vermalen tot kleine stukjes steen en gebruikt om terrazzoproducten te creëren. Het hergebruik van materialen, in combinatie met de duurzaamheid en de levensduur van wel 100 jaar, maakt terrazzo een milieuvriendelijk product.

Het Terrazzo keukenblad:

Voor deze keuken mochten wij het echte pronkstuk verzorgen: het terrazzo keukenblad. De klant had zelf de kleuren en materialen voor het blad geselecteerd. Dit is ook het meest opwindende aspect van terrazzo: elk blad kan volledig op maat worden samengesteld door te kiezen uit verschillende ondergronden, materialen en kleuren. Elk blad is uniek en zeer persoonlijk. Vervolgens wordt het blad met ambachtelijk vakmanschap op maat gemaakt, waarbij uiterste zorgvuldigheid wordt betracht.

Op verzoek van de klant hebben we een gedeeltelijke cascade in het blad verwerkt. Een cascade is een subtiel opstaand randje dat ervoor zorgt dat gemorst water niet direct op de vloer loopt. Dit zorgt ervoor dat de vloer en kleding droog blijven tijdens dagelijkse keukenwerkzaamheden.

Maatwerk terrazzo

Een terrazzo keukenblad biedt talloze mogelijkheden qua kleuren en uitvoering. Het is zeker geen standaardproduct. Bij ons is terrazzo altijd maatwerk. Wij bieden advies, meten nauwkeurig in, verzorgen bezorging en montage, en leveren een compleet product af, van schets tot eindresultaat. Dit vinden we uitermate belangrijk, omdat terrazzo een keuze is voor vele jaren en generaties!

Terrazzo in het interieur

Terrazzo heeft zijn comeback gemaakt in het interieur, en door zijn veelzijdigheid past het bij verschillende interieurstijlen. Die veelzijdigheid komt voort uit de combinaties van kleuren en materialen. De kleuren, afmetingen, verhoudingen en zelfs de kleur van het cement kunnen volledig worden aangepast. In onze showroom hebben we diverse samples die indien gewenst kunnen worden aangepast naar jouw specifieke wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van terrazzo? Bekijk dan zeker onze productpagina over terrazzo.

Bij Weerstand Natuursteen staan we altijd open voor creatieve ideeën. We kunnen ze vormgeven en het juiste materiaal adviseren. Wil je jouw idee bespreken? Vul dan ons Vul dan het contactformulier in of breng een bezoek aan onze showroom, waar wij met plezier aan de slag gaan met jouw wensen.


Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden