Franse Dallen

Warm en sfeervol, een dallen vloer raakt nooit uit de tijd en dat is belangrijk want deze natuursteen vloeren gaan gerust levenslang mee.

Met zorg hebben wij een uniek assortiment verzameld van de mooiste Franse Dallen vloeren. Onze persoonlijke en warme contact met onze groeve in de Franse Dordogne hebben geleid tot een prettige samenwerking die kwaliteit waarborgt. Franse Dallen zijn een natuurstenen product uit de Franse Dordogne. De doorleefde details, grove structuur en diverse kleurschakeringen geven die typische warme, landelijke uitstraling aan je interieur. Kies je voor Franse Dallen dan kies je voor warmte, gezelligheid en een echt thuis. Vloerverwarming onder deze natuursteen? Dat is geen probleem, want deze steensoort is een kei in een goede geleiding van de warmte.

Je nieuwe natuursten vloer gaat gerust een leven lang mee. Het is ontzettend belangrijk de juiste vloer, naar jouw smaak, voor nu en later te kiezen. Een dallen vloer is een tijdloze keuze, een solide basis voor de rest van je interieur. Als je verandert van interieur zal de vloer prachtig mee kleuren bij je nieuwe stijl. Bij het kiezen van een Franse Dallen sta je voor veel keuzes. Ons assortiment bestaat uit vloeren met diverse kleurstellingen, details en afwerkingen. Wil je meer weten over ons assortiment? Bekijk onze online collectie of kom eens langs om te kletsen met onze dallen expert. Hij laat je graag de verschillende vloeren in onze showroom zien.

Beige Fossil

Brown Savannah

Frightened Mouse

Grand Blue

Gris Cappuccino

Les Ocres Camaïeu

Les Ocres Golden Colours

Planisphere

Sahara

Saint Germain

The Blues

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden