Leistenen

Stel je eens een vloer voor die prachtig van kleur en structuur is, weinig onderhoud nodig heeft, niet slijt en niet geeft om wat geknoei en geklieder. Dat klinkt als een droom toch?

Een droom die waarheid wordt in leistenen. Leistenen staan vooral bekend om de rustgevende grijze tinten. Toch zijn lang niet alle leistenen vloeren grijs van kleur. Er is juist een breed kleurenspectrum van grijs tot paars en bruin. Leistenen tegels hebben een unieke gelaagde structuur, dat komt door de manier van het Leistenen worden op een andere wijze gewonnen dan de meeste andere natuurstenen. Leistenen worden in schollen gespleten van de rest van de stenen in de groeves. Schollen zijn grote stukken steen. De tegels worden vervolgens gemaakt door de grote schollen te zagen of knippen in kleinere schollen, dit is hoe de gelaagdheid ontstaat in de tegels. Die unieke gelaagdheid van de leistenen geeft een grillig en robuust uiterlijk aan je interieur. Een stoere partner waar je jarenlang mee vooruit kunt. Elke dag zul je dankbaar zijn voor deze schitterende praktische keuze die het dagelijks leven met glans doorstaat.

Onze leistenen collectie is met zorg samengesteld. Ben je toch op zoek naar een ander soort? Laat het ons weten, we gaan graag op zoek naar de perfecte vloer voor jou.

Castle Stone Zwart

Mustang

Nero Victorio

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden