Marmer

Een hand-picked marmeren vloertegel kies je bij Weerstand Natuursteen! Wij selecteren marmeren vloeren op ambachtelijke wijze voordat ze in onze collectie komen. Zo weet je zeker dat alleen de beste vloeren bij jou thuis worden gelegd door onze vakmannen.

Mooi en duurzaam gaan hand in hand als je kiest voor een marmeren vloertegel. Bij een marmeren vloer denken we vaak snel aan de klassiek-chique Bianco Carrara. Maar de wondere wereld van natuursteen heeft veel meer kleuren, design en afwerkingen in haar marmer collectie. Zo is Jerusalem Grey een schitterende vloer die schittert in klassieke en landelijke stijlen. De lichte tinten en ruwe afwerking kan rekenen op veel fans onder de liefhebbers van verouderde natuurstenen vloeren. Of ben je juist een liefhebber van een modern en strak interieur? Dan laat je het tot leven komen met Jura Grau. Deze marmersoort is perfect als je binnen en buiten wilt verenigen, Jura Grau kun je namelijk ook gebruik als buitentegel.

Welke marmeren vloertegel je ook kiest, wij leggen de vloer zo strak en mooi afgewerkt dat je straks op je sokken door de kamer glijdt. Maar voor het zover is nodigen we je van harte uit in onze showroom om onze collectie en afwerkmogelijkheden te ervaren!

Bianco Carrara

Cordoba Rain Grey

Jerusalem Grey

Jura Gelb

Jura Grau

Perlato Olimpo

Pierre de Varennes

Pristina Monastery

Pristina Poco Vecchio

Solnhofener

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden