Exterieur met Grandeur

Een krachtig exterieur, dat is waar de bewoners van dit huis naar streefden. Het is ze gelukt, dit huis loop je niet zomaar voorbij. De kracht komt voort uit het gebruikte materiaal: Belgisch hardsteen en de strakke vormgeving.

Belgisch hardsteen is een tijdloos en neutraal materiaal dat de tand des tijds verslaat zonder dat ze daar speciaal onderhoud voor terug vraagt. Weer en wind doen het grootste deel van het onderhoud- en schoonmaakwerk.

Belgisch hardsteen is een materiaal dat we veelal zien in oudere gebouwen maar het is ook een passend materiaal voor nieuwbouw. Nieuwbouw huizen worden tegenwoordig niet meer als 100 in een dozijn gebouwd maar er is veel ruimte voor New Urbanism. Een architectuurstroming met een dorpskarakter waarin veel ruimte is voor speelsheid in ontwerp en materiaal. In deze wijken zien we verschillende bouwstijlen voorbij komen van 17e eeuw, jaren 30 en 20e eeuw. Belgisch hardsteen maakt echt een opmars in deze wijken. Belgisch hardsteen siert in deze wijken de exterieurs van de grotere, chiquere huizen en geeft de nieuwbouwwijk allure van weleer.

" "Weer en wind doen het grootste deel van het onderhoud- en schoonmaakwerk. Je kunt met volle teugen genieten van je exterieur. Je hoeft niet bang te zijn voor invloeden van buitenaf. Het hardsteen heeft het allemaal al wel eens gezien. Eén keer per jaar intensief onderhoud volstaat voor het onderhoud van het hardsteen. Een zorgeloze gedachte" "

Een duurzame keuze

Bij deze woning werd het exterieur compleet gemaakt met gevelplinten, vensterbanken en deuromlijsting van Belgisch hardsteen. Een keuze voor jaren!

Wil jij je exterieur renoveren of ben je bezig met het bouwen van een huis? We laten je graag de mogelijkheden zien! Kom eens langs in onze showroom en laat je inspireren.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden