Keuken met eettafel

Vernuftig en inventief, een tegenstelling die wordt verbonden in deze op maat gemaakt keuken met in de hoofdrol: Dekton Laurent. De relatief kleine ruimte, in vergelijking met de royale keuken, is op een bijzondere wijze ingedeeld. Alle beschikbare ruimte optimaal is benut.


Inrichting appartement met open keuken

Een appartement inrichten met een open keuken op een relatief klein oppervlak vraagt wat denkwerk. Een open keuken heeft verschillende functies en als er weinig ruimte is, zoals in dit appartement, dan vraagt dat om multifunctionele elementen. De extra uitdaging zat in de twee glazen raampartijen op het noorden en westen, deze bepaalden voor een groot deel de indeling.

Het kookgedeelte werd uiteindelijk geplaatst tegen de oostelijke wand met in het midden van de keuken een fors spoeleiland met daaraan vast een eettafel.

Eettafel aan keuken vast

Een praktische en ruimtebesparende oplossing was in dit geval de eettafel die aan de keuken vast zit. De ovale tafel voor 6 personen heeft in dit ontwerp een prominente plek gekregen. De sociale interactie met familie en gasten tijdens het bereiden van de lekkerste gerechten, stond voorop voor de klant. Zo is de eettafel die aan de keuken vast zit, de plek geworden die alle functies verbindt.

De ovale eettafel werd op maat gemaakt van hetzelfde materiaal als het werkblad van de keuken: Dekton Laurent van Cosentino. Door de tafel vast te maken aan de keuken bleef verrassend veel loopruimte over terwijl er nauwelijks werd ingeleverd op zitplekken. De tafel is maar liefst 2.20 x1.20 en biedt ruimte aan 6 personen. De ideale eettafel voor een kleine ruimte dus!


Dekton Laurent Keukenblad - Zwart werkblad met flair

Voor het keukenblad en de eettafel werd gekozen voor Dekton Laurent van Cosentino. Laurent is een bruinzwart oppervlak met een chique uitstraling door de goudbronzen beadering. Het materiaal is geïnspireerd op de natuursteen Port Laurent en complementeert de houten keuken op een bijzonder verfijnde manier.


Wat is een Dekton werkblad?

Een tafel en werkblad van Dekton zijn duurzame en tijdloze keuzes. Het materiaal heeft een ongekend hoge gebruiksvriendelijkheid doordat het makkelijk te onderhouden is. Dekton is kras-, stoot-, water-, hitte-, uv- en vlekbestendig. Een vochtig doekje met een mild reinigingsmiddel is alles wat nodig is voor een schoon oppervlak na een heftige kooksessie. Met Dekton in huis hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke invloeden van buitenaf. Dekton doorstaat het glorieus. Wil je de volledige collectie van Dekton bekijken? Kom dan langs in onze showroom of bekijk onze online collectie.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden