Raamdorpels

Onze raamdorpels dragen bij aan een stijlvolle uitstraling van de buitenkant van het huis. Het zijn echte kwaliteitsproducten die goed bestand zijn tegen weer en wind en daardoor lang meegaan.

Trappen en Bordessen

Als je een natuurstenen trap voor een huis oploopt, krijg je meteen het gevoel dat het niet zomaar een huis is maar een huis met stijl en status. De mogelijkheden zijn eindeloos qua vorm en materiaal.

Deuromlijstingen

Met een deuromlijsting krijgt jouw exterieur écht grandeur. Wil je de entree van je woning renoveren of heb je plannen voor een nieuwbouwhuis? Leg ze eens aan ons voor.

Gevelplinten

De onderkant van de gevel van een woning is gevoelig voor weersinvloeden. Een natuursteen gevelplint is niet alleen praktisch maar geeft de gevel echt meerwaarde.

Maatwerk

We stellen je creativiteit op prijs en verwelkomen je graag in onze showroom, zodat je om de tafel kan met onze ontwerper. Met zijn kennis en kunde zullen we er alles aan doen om je wensen te realiseren.

Buitendeurdorpels en Stoepen

Op zoek naar een buitendeurdorpel? Kies voor natuursteen en je stapt elke keer met plezier je huis binnen. Met onze onderdorpels kies je altijd voor kwaliteit en duurzaamheid.

Muurafdekkers

Een gemetselde tuinmuur kan zonder muurafdekker snel verweren. Met een natuursteen muurafdekker wordt de muur op een fraaie manier beschermt.

Gevelafdekkers

Een woning met een gevel in traditionele stijl kan worden voorzien van een natuursteen gevelafdekker. Wij herstellen met nieuwe gevelafdekkers je woning naar de authentieke oorsprong.

Eerste Stenen

De eerste steen van je woning of bedrijfspand is gelegd! Deze mijlpaal wil je niet onopgemerkt voorbij laten gaan, wij helpen je graag bij het vereeuwigen van dit moment in steen.

Exterieur producten bij Weerstand Natuursteen

Het afbouwen van een woning is de laatste hand die wordt gelegd bij het bouwen van een woning. Afbouwproducten zijn dorpels, gevelplinten, afdekkers en trappen; ze geven de finishing touch aan een woning. Naast dat het exterieur bij je zelf in de smaak moet vallen is het ook het eerste dat anderen zien van jouw woning. En hoewel je een boek nooit op z’n kaft moet beoordelen zegt het exterieur iets over jouw stijl.

Bij Weerstand Natuursteen hebben we een ruim assortiment aan materialen en kleuren standaard op voorraad. Van simpel rechthoekig vensterbankje tot sierlijk bewerkte deuromlijstingen, wij hebben de kennis en techniek in huis. Jij hebt de volledige vrij hand want wij maken afbouwproducten op jouw verzoek, maatwerk dus!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden